Szia, Porczió Norbi vagyok a fotósod.


2010-ben fogott meg a fotográfia varázslatos világa. Ekkor kezdtem el emerülni benne és hamar rájöttem, hogy a kedvenc területem az emberekkel való együtt dolgozás valamint az életük fontos pillanatainak megörökítése.


Azóta számos területen kipróbáltam magamat és bizonyítottam. Termék és reklám fotózás, óriásplakátok, divatmagazinok és a Debreceni Virágkarneválon készült imázs reklám fotóim is ide tartoznak. Mégis legjobban a páros és esküvői fotózás a kedvencem, imádom megörökíteni az igaz érzelmeket és pillanatokat. Ez egyfjata kihívás is számomra.


Fotóimat a letisztultság jellemzi amit megfűszerezek egy kis Fashion-el és Glamour-al. Imádom az esküvő minden pillanatát a portréfotózástól a tortavágásig. Mindig a legtökéletesebb pillanatot keresem és örökítem meg. Esküvői portréim és kreatív anyagaimba mindig belecsempészem a párra jellemző vonásokat, humort -eleganciát. Szeretem a kihívásokat és a gördülékeny megoldásukat! A pillanat és az érzelmek elkapása számomra a legfontosabb és ezt a fotóimban mind megtalálhatóak. Minden párommal személyes barátságot alakítok ki, és az esküvő után is a segítségükre állok ha fotózásra vagy más azzal kapcsolatos szolgáltatásra van szükségük. 


​Szeretem ha a képeimmel örömöt okozok, és erre a sok elégedett visszatérő párom a legjobb bizonyíték, hogy jó úton járok...

Szakmai elismeréseim

Central European Wedding Show | Év esküvői fotósa 2022

I. helyezett humor kategóriában. Kiemelkedő volt számomra 2022, mivel egy nagy eseményen külföldi zsűri által elismerték a munkámat és első helyezést érhettem el!

Továbbá több alkalommal is Top 10-ben szerepeltem a MAEF esküvői fotós pályázatán.

Testimonials

1 / 3

Gina & Tomi

"Nagyon hamar megkedveltük Norbi munkáját és személyiségét is. Profi, kreatív, segítőkész és figyelmes szakember, aki mellett felszabadultan élheted meg a megörökítésre váró pillanatokat."Sed donec. Ultricies in etiam elit diam sem sollicitudin, varius in duis. Turpis nunc nulla leo curae elementum.